x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La 75 de ani iubeste o fata de 21

La 75 de ani iubeste o fata de 21

27 Dec 2004   •   00:00

TELEVIZIUNE
Dragostea o poti intalni oricand si oriunde. Nu conteaza varsta, nu conteaza conditia sociala sau diferentele de orice fel. Niciodata inima nu este prea obosita pentru a iubi. La aproape 75 de ani, domnul Costel, vaduv de ceva vreme, s-a indragostit de o femeie mai tanara decat el cu 54 de ani. Domnul Costel si-a dat seama ca nu mai poate trai fara Felicia si o vrea inapoi. Ce-i doi s-au intalnit la biserica unde el se ruga, iar ea cersea. Chiar daca el este mai mare decat ea cu 53 de ani, batranul o iubeste si este in stare sa mute muntii pentru a fi din nou cu cea care i-a furat inima.
CRISTIAN PETRU

IMPACARE? Felicia a venit in studio, dar, daca se va impaca cu domnul Costel, veti putea vedea diseara la Antena 1
Dragostea o poti intalni oricand si oriunde. Nu conteaza varsta, nici conditia sociala sau diferentele de orice fel. Niciodata inima nu e prea obosita pentru a iubi. La 74 de ani, domnul Costel, vaduv de ceva vreme, s-a indragostit de o femeie mai tanara decat el cu 53 de ani. Cand inima lui a prins din nou aripi, nimic nu a mai contat. Pe domnul Costel nu l-a interesat ca Felicia, iubita lui, este cersetoare sau ca s-a prostituat pentru a putea trai. In cele cateva luni in care s-au iubit, nimic n-a mai contat.

PRIMA INTALNIRE. Domnul Costel a fost casatorit peste patru decenii cu Maria. Au avut 7 copii, din care doar sase mai traiesc. Sotia lui l-a parasit insa prea repede. Inainte sa implineasca 60 de ani, Maria, femeia lui, a plecat dintre cei vii. Ramas singur, batranul s-a gandit sa scape de o parte din amintiri si sa dea de pomana hainele sotiei. Si-a adus aminte de o tanara pe care o vedea cersind la biserica la care mergea si s-a hotarat sa-i dea ei lucrurile sotiei. Intr-o sambata din luna aprilie a acestui an, domnul Costel s-a dus la biserica, cersetoarea era acolo si a chemat-o la el acasa sa ii dea hainele. Au fixat intalnirea pentru a doua zi. Felicia, cersetoarea, nu s-a tinut de cuvant si n-a venit. Dupa o saptamana, batranul s-a dus din nou la biserica, dar acolo nu a mai gasit-o pe Felicia, ci pe mama ei, care i-a spus ca tanara si-a mutat "biroul" la o biserica din Dristor. Domnul Costel s-a dus sa o caute ca sa o mustruluiasca: "De ce esti mincinoasa?... ma faci sa astept o saptamana si tu nu vii?... cine te crezi, fetito?… trebuia sa-mi spui ca nu ai nevoie de haine, ca le dadeam altcuiva...". Felicia s-a scuzat si i-a promis ca va merge a doua zi dupa haine. Asa a si facut. "A venit pe la ora 14:00 si era imbracata cu niste blugi jerpeliti. Am invitat-o sa manance si i-am propus sa probeze hainele. Fara nici un fel de jena, Felicia si-a dat jos tot de pe ea si a ramas in costumul Evei", isi aminteste domnul Costel. Cei doi si-au petrecut restul duminicii in fata televizorului, seara au luat cina, si fata a ramas sa doarma la batran. Domnul Costel sustine ca el a incercat sa doarma, numai ca Felicia a sarit pe el si, intr-un fel, l-a obligat sa intretina relatii sexuale cu ea.

IUBIRE MARE. Ca doi "tineri indragostiti" Felicia si domnul Costel se plimbau de mana prin parc
INDRAGOSTIT. Inima lui Costel iubeste din nou

CONCUBINAJ. De dimineata, fata a plecat, dar seara s-a intors din nou si avea cu ea o sacosa de haine. "Vreau sa am grija de tine", i-a spus ea batranului. Cand s-a dus in vizita la familia ei, domnul Costel a ramas mut de uimire. Familia fetei locuia intr-o garsoniera de patru metri patrati. Batranul a incercat sa-i intre in gratii noii sale soacre. Asa ca i-a cumparat un covor, un radio, un uscator de par si multe alte lucruri utile in casa. Ca doi indragostiti, domnul Costel si Felicia se plimbau de mana pe strada. Batranul i-a promis chiar tinerei ca ii lasa mostenire casa. "Era o fata lipicioasa, canta tot timpul prin casa, era foarte vesela si i-am multumit lui Dumnezeu ca mi-a dat o femeie la fel de buna ca sotia mea."

CERTURI. Domnul Costel a vrut sa o ajute pe fata sa isi faca buletin. Felicia nu stia nici macar sa citeasca. Insa, ca in orice cuplu normal, intre cei doi au mai aparut si certuri. Problemele proneau de la insistentele batranului, care voia sa stie mai multe despre ea. "Pana la urma ea a cedat si mi-a marturisit ca de la 11 ani si pana la 20 s-a prostituat din cauza ca a fost rapita de niste tigani, care au vandut-o si au batjocorit-o in toate felurile. Am fost blocat la inceput, dar am trecut si peste asta", povesteste batranul. Acesta avea totusi si alte nemultumiri legate de tanara. Nu-i placea ca aceasta umbla goala prin casa si ca... intr-o noapte, dupa ce ea s-a uitat la telenovele in reluare pana la ora 3, l-a trezit pe el, dandu-i un pumn in spate, pentru ca avea chef de sex.

DESPARTIREA. Pe 4 august, cei doi au fost la Politie. Felicia era data in judecata - avea proces penal pentru prostitutie. S-au certat de tot, ea a plecat de la el, iar batranul a ramas din nou singur. El vrea sa se impace cu ea, o cauta, dar ea ii intoarce spatele. Pentru domnul Costel nu conteaza diferenta de varsta, o iubeste neconditionat. A fost amenintat de un necunoscut sa o lase in pace, dar batranul nu se lasa. Disperat, a scris la "Din dragoste", sperand ca Felicia va fi impresionata de gestul lui. Intreaga poveste a celor doi si raspunsul fetei, in aceasta seara, la ultima editie a emsiunii "Din dragoste" din acesta an, la Antena 1.

NOROC

"Era o fata lipicioasa, canta tot timpul prin casa, era foarte vesela si i-am multumit lui Dumnezeu ca mi-a dat o femeie la fel de buna ca sotia mea" - domnul Costel

PROBA DE REZISTENTA: MIRCEA RADU
I-A FACUT O SURPRIZA ELENEI

Uneori, viata iti ofera putine bucurii. Copilaria micutei Elena a fost marcata de o multime de boli de care nu se va vindeca niciodata. Parintii ei, Nuti si Mitica, s-au casatorit in urma cu 21 de ani si, timp de cinci ani, au incercat sa faca un copil, dar nu au reusit. Pentru ca isi doreau foarte mult o fetita, cei doi au adoptat-o pe Elena. Din pacate, fericirea lor nu a durat foarte mult. Cam pe la doua luni, cei doi au observat ca fetita avea ceva la un picior si la sase luni au dus-o la raze. Acela a fost inceputul problemelor de sanatate ale micutei Elena. In total, Elena are 11 diagnostice, printre care: epilepsie, hipertensiune arteriala, obezitate, oligofrenie si altele. Chiar daca nu este sange din sangele lor, Nuti si Mitica au grija de Elena si incearca prin orice mijloace sa aduca o raza de soare in viata ei. Pentru ca fata este mare fan al emisiunii "Din dragoste", cei doi i-au scris lui Mircea Radu. Imbracat in Mos Craciun, vedeta Antenei 1, i-a facut o surpriza Elenei.
×