x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La bataie cu D.A. - Mircea Geoana s-a dezlantuit la Brasov

La bataie cu D.A. - Mircea Geoana s-a dezlantuit la Brasov

de Libiu Mateescu    |    14 Ian 2007   •   00:00
La bataie cu D.A. - Mircea Geoana s-a dezlantuit la Brasov

Presedintele PSD, Mircea Geoana, s-a dezlantuit ieri in conferinta de presa de la sediul partidului din Brasov.

Geoana a afirmat ca partidul este in cursul pozitionarii pe scena politica romaneasca. A declarat din nou ca partidul este gata sa iasa la bataie cu Alianta D.A., atacandu-i punctual pe Traian Basescu si pe Calin Popescu Tariceanu. "Adevaratul adversar al PSD este regimul Basescu si Tariceanu. Avem doua obiective clare, castigarea alegerilor parlamentare si inlaturarea de la putere a guvernului de dreapta. In acest scop am alcatuit o structura a guvernului alternativ al PSD, care va functiona pe o structura de 15 ministere, cu care vom guverna Romania dupa alegeri".

BILETELUL SI BRANUL. Printre altele, Mircea Geoana a solicitat publicarea neintarziata a "biletelului roz", a criticat candidatura lui Calin Popescu Tariceanu la presedintia PNL si a culminat: "Nu vom accepta inceputul de dictatura pe care Traian Basescu vrea sa o instaureze in Romania, total in afara Constitutiei". Geoana nu a uitat nici de rascumpararea Castelului Bran: "Fac apel la serviciile de informatii si la justitie sa desluseasca cu atentie motivul fluctuatiilor pretului de vanzare in cazul castelului, de la 10-15 milioane de euro, dupa numai cateva luni, la 60 de milioane de euro. Fac apel la avocatii proprietarilor sa se realizeze o expertiza internationala a valorii reale a castelului, si dupa aceea sa luam o decizie.

Referitor la posibilul dosar penal al premierului, informatie dezvaluita accidental de Cristian Diaconescu vineri, la Bran, Geoana a spus: "Nu pot comenta cele spuse de Diaconescu in legatura cu acest lucru, a fost ministru al Justitiei, deci stie ce vorbeste!".

×
Subiecte în articol: observator geoană