x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La cald

La cald

de Dana Ciobanu    |    02 Aug 2005   •   00:00
MINUNE AGATA SPECTATORI. Trist, dar adevArat. Multi dintre turistii care ajung pe Litoral nu rateaza nici o susa. Si vin pentru o singura vedeta. Pentru printul, pentru lordul sau pentru regele manelelor. Cine nu e scris pe lista nu exista! De cele mai multe ori, insa, cine exista pe desfasurator nu apare pe scena. Unul dintre "chiulangii" este Adrian de Vito Minune. Acum, din doua una: ori organizatorii de spectacole il lipesc pe afis doar ca sa-si faca reclama, ori Adrian lipseste nemotivat. Cert este ca fanii lui ies din teatrele de vara injurand c-au dat banii si nu l-au auzit cantand. Iubitorii genului pleaca de la spectacol dezamagiti peste masura. Of, viata mea! (Catalina Iancu)

UMORISTII O INTEAPA PE GYORFI. Daniela Gyorfi a ajuns bataia de joc a grupurilor de umor. Sau mai bine-zis a grupurilor de baieti care se maimutaresc pe scenele teatrelor de vara de la malul marii. Dupa ce Vacanta Mare s-a luat de Daniel@ de fiecare data cand a fost vorba de silicoane, acum a venit randul celor de la Vacanta mica s-o puna la zid. "De ce a luat-o Liviu Guta pe Gyorfi? Raspuns: De tate." Aceasta este "gluma" care face valuri pe Litoral. Si asta n-ar fi nimic pe langa ce grosolanii mai debiteaza grupul de umor negru amintit. Nici nu-si termina bine numarul, c-o iau in primire baietii de la Condimente. Care au "poante" la fel de rasuflate si pline de obscenitati cu "perdea". Dar o perdea atat de transparenta, incat copiii veniti la spectacole isi pun mainile la ochi. (Catalina Iancu)

STELE NOI LA MANGALIA. Mai putin de o saptamana le desparte pe cele 21 de concurente la Miss Diaspora de seara frumusetii de la Festivalul Callatis. Pana la 8 august, cand isi vor disputa titlul de cea mai frumoasa romanca de peste hotare, fetele merg la plaja si fac repetitii. Tinerele au inregistrat imnul Miss Diaspora - varianta romaneasca a piesei "I have a dream", a trupei ABBA. In acest an, Callatis imbogateste Aleea Stelelor de Mare din Mangalia cu nume noi: In-grid, Ovidiu Komornyk, Narcisa Suciu si Elena Merisoreanu. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: observator