x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La un pas de tragedie: primul salt cu paraşuta executat de o adolescentă s-a încheiat între...blocuri

La un pas de tragedie: primul salt cu paraşuta executat de o adolescentă s-a încheiat între...blocuri

28 Aug 2012   •   13:40
La un pas de tragedie: primul salt cu paraşuta executat de o adolescentă s-a încheiat între...blocuri

O tanara parasutista, in varsta de 21 de ani, s-a ranit in zona fetei dupa ce a executat o manevra gresita de aterizare.

Tanara facea parte dintr-un grup de 10 cursanti care au sarit marti pentru prima data cu parasuta. Cursantii au fost supravegheati de un instructor, insa, din cauza vantului, tanara a pierdut directia si a cazut intre blocuri.

Initial, tanara s-a prabusit pe bloc, insa din cauza vantului s-a dezechilibrat si a cazut. Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU Dolj, ale Ambulantei si ale Politiei.

Potrivit sefului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dolj, Costantin Florea, incidentul a avut loc in cartierul Romanesti din Craiova, tanara suferind leziuni la fata si la bratul stang.

Martorii din zona au declarat ca tanara s-a lovit cu capul de zidul blocului. Tanara a fost preluata de un echipaj SMURD si transportata la Spitalul de Urgenta din Craiova.

In urma anchetei se va stabili daca instructorii pot fi trasi la raspundere.

Tanara efectua un zbor de antrenament, impreuna cu alti zece parasutisti, pe Aerodromul "Balta Verde" de langa Craiova.

×
Subiecte în articol: craiova accident parasuta salt