x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Laptele şi cornul copiilor, furate de o educatoare

Laptele şi cornul copiilor, furate de o educatoare

26 Ian 2017   •   19:30
Laptele şi cornul copiilor, furate de o educatoare

O educatoare în vârstă de 60 de ani din judeţul Gorj, aflată în pragul pensionării, este cercetată disciplinar după a fost reclamată că fură periodic laptele şi cornul preşcolarilor. Cel care a sesizat Poliţia este chiar fostul soţ al femeii.

Acesta a acuzat-o că, de la începerea activităţii la Grădiniţa Rugi din comuna gorjeană Turcineşti, unde se transferase din toamnă pentru a fi mai aproape de casă, ar fi furat periodic din alimentele gratuite ale copiilor.

Bărbatul a reclamat-o pe fosta soţie la Poliţie, după ce ar fi găsit, în frigiderul din locuinţa comună, cutii de lapte şi cornuri din cele oferite gratuit elevilor şi preşcolarilor. Fostul soţ al educatoarei le-a spus poliţiştilor că produsele respective erau consumate de femeie sau erau oferite rudelor.

După ce acesta a prezentat anchetatorilor inclusiv fotografii cu produsele furate de fosta consoartă, în mai multe luni, un poliţist a mers la locuinţa educatoarei să verifice acuzaţiile a găsit în frigider cutiile de lapte şi cornuri. Acum, educatoarea este cercetată de comisia de disciplină a şcolii de care aparţine grădiniţa.

 

La finalul anchetei, educatoarea ar putea să se aleagă doar cu o observaţie ori o mustrare scrisă, însă riscă şi să rămână fără locul de muncă.

 

×