x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lavinia Şandru, ofertată de partidul lui Dan Diaconescu. Vezi răspunsul uneperistei

Lavinia Şandru, ofertată de partidul lui Dan Diaconescu. Vezi răspunsul uneperistei

30 Oct 2012   •   10:19
Lavinia Şandru, ofertată de partidul lui Dan Diaconescu. Vezi răspunsul uneperistei

Vicepreşedintele UNPR, Lavinia Şandru, a declarat, luni, la România TV, că a primit de la PPDD o ofertă de a candida pe listele acestui partid, dar pe care a refuzat-o. Şandru a spus că va decide ce va face în cariera ei politică în funcţie de răspunsul pe care i-l va da Gabriel Oprea, la scrisoarea referitoare la rezultatul negocierilor dintre PSD şi UNPR pentru împărţirea colegiilor în Alianţa de Centru-Stânga.

"Am avut în această după-amiază (luni, n.r.) o discuţie cu Simona Man, preşedinta PPDD. I-am mulţumit din inimă, dar nu asta este ideea mea. Nu vreau scandal sau nu ştiu ce loc în Parlament. De altfel, eu am renunţat la locul pentru Parlament", a declarat Şandru în cadrul emisiunii "România în 60 de minute".

Şandru a precizat că are o relaţie amicală cu Simona Man, care i-a cerut ajutorul atunci când partidul avea dificultăţi cu înregistrarea la tribunal, potrivit RTV.NET.

În pofida acestei relaţii, vicepreşedintele UNPR a declinat oferta arătând că aşteaptă deocamdată reacţia preşedintelui Uniunii, Gabriel Oprea la scrisoarea prin care îşi exprima nemulţumirea referitoare la locurile pe care UNPR le-a primit pe listele USL.

Citeşte mai multe detalii despre tensiunile din cadrul UNPR pe RTV.NET.

×
Subiecte în articol: dan diaconescu partid Lavinia Şandru