x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Leonard Doroftei, implicat într-un accident rutier, şoferul a fugit de la locul accidentului

Leonard Doroftei, implicat într-un accident rutier, şoferul a fugit de la locul accidentului

02 Aug 2013   •   21:01

Leonard Doroftei a fost implicat într-un accident rutier pe DN 6, în judeţul Mehedinţi, când la ieşirea dintr-un tunel maşina sa a fost lovită de o autoutilitară. Şoferul autoutilitarei nu a oprit la locul accidentului.

Oglinda retrovizoare şi parbrizul maşinii pe care o conducea Doroftei s-au spart în timpul coliziunii, cioburile rănindu-l pe sportiv la mână, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

Doroftei le-a declarat poliţiştilor sosiţi la faţa locului că şoferul autoutilitarei care l-a agăţat în trafic nu a oprit, ci şi-a continuat drumul, nepărând a realiza faptul că s-a produs coliziunea .

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au format mai multe filtre în încercarea de a-l depista pe şoferul care a părăsit locul accidentului, urmând a i se reţine permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile şi deschiderea unui dosar de cercetare penală pentru părăsirea locului accidentului.

×
Subiecte în articol: Leonard Doroftei