x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lia Ardelean: "Eu şi USL vom reda Aradul arădenilor!”

Lia Ardelean: "Eu şi USL vom reda Aradul arădenilor!”

de Lucian Dobrater    |    02 Mai 2012   •   08:49

Conservatoarea Lia Ardelean si-a depus marti dupa-amiaza candidatura la functia de primar al Aradului, alaturi de echipa USL pentru Consiliul Local municipal. "Municipiul Arad are nevoie de o alternativa, de un primar onest, de o administratie care nu este pusa pe capatuiala. Comunitatea noastra trebuie condusa de oameni care nu-si propun sa se imbogateasca in patru ani de mandat. Avem nevoie de un primar prezent in cartiere, de un primar preocupat de orasul nostru, nu de protejarea unor interese personale', a apreciat Lia Ardelean intr-un comunicat de presa.

Lia Ardelean a mentionat ca este onorata sa conduca echipa de consilieri locali ai USL, formata din oameni competenti, nepatati si buni profesionisti. "Aradul are nevoie de o Primarie condusa de un primar integru, eu fiind garantul unei administratii locale fara coruptie. Cu modestie si responsabilitate, consider ca ma numar printre aradenii corecti in afaceri si in politica, voi ramane la fel si in administratie!', a subliniat candidatul USL la Primaria Arad.

Lia Ardelean a mai adaugat ca programul echipei USL pentru Primaria si Consiliul Local al municipiului Arad va fi supus dezbaterii publice. "Voi pune mare pret pe consultarea tuturor aradenilor, voi tine cont de nevoile si prioritatile fiecaruia, in vederea imbunatatirii programului meu si al intregii echipe USL pe care am onoarea sa o conduc in alegerile locale din 10 iunie, pentru administrarea Aradului si cresterea nivelului de trai al aradenilor. Obiectivul meu principal este o relatie cu cetatenii bazata pe incredere, transparenta si bun simt. Bun simt inseamna sa promiti ceea se poate realiza.

Bun simt inseamna obtinerea consimtamantului oamenilor pentru toate proiectele importante. Bun simt inseamna sa nu pretinzi, ca administratie de la cetateni, mai mult decat pot ei sa ofere. Bun simt inseamna sa stabilesti obiectivele administratiei locale in functie de prioritatile cetatenilor. Bun simt inseamna sa intelegi ca Aradul este si va ramane intotdeauna al aradenilor, nu al primarului. Am fost, sunt si voi ramane aproape de oameni', a conchis Lia Ardelean.

×
Subiecte în articol: observator