x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liderul galeriei Steaua, ARESTAT preventiv pentru 29 de zile

Liderul galeriei Steaua, ARESTAT preventiv pentru 29 de zile

31 Mai 2013   •   16:24
Liderul galeriei Steaua, ARESTAT preventiv pentru 29 de zile

Liderul galeriei echipei Steaua Bucureşti, Gheorghe Mustaţă,  a fost arestat pentru 29 de zile, vineri, după ce ar fi bătut mai multe persoane cu ajutorul a doi nepoți, informează Mediafax. Judecătoria Sectorului 4 a decis totodată arestarea nepoților acestuia, Doru şi Ştefan Cristian Mustaţă, precum şi alţi trei apropiaţi ai liderului galeriei steliste, Marian Florin Buboia, Andrei Tiberiu Dumitru şi Marian Daniel Covaci, aceştia din urmă fiind acuzaţi de violare de domiciliu.

Gheorghe Mustaţă a fost încătușat și dus la audieri, joi, la Secția 16 de Poliție din București, după ce ar fi bătut, împreună cu doi nepoți, mai multe persoane în curtea unui imobil.

Potrivit unor surse din Poliție, citate de Mediafax, un bărbat pe nume Aurel Mecic a venit la Secţia 16 şi s-a plâns că mai mulţi bărbaţi trimişi de Gheorghe Mustaţă au venit la poarta lui şi îi ameninţă familia.

Gheorghe Mustaţă se afla la volanul unei  mașini împreună cu două persoane și a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Deşi avea pe urmele sale maşina Poliţiei, Mustaţă ar fi mers direct la adresa lui Aurel Mecic, unde, însoţit de cei doi bărbaţi, despre s-a dovedit că sunt doi nepoţi de-ai săi, a intrat în curte.

Până ca echipajul să ajungă la faţa locului, agresorii au apucat să-i bată pe toţi cei care se aflau în imobil. Polițiștii au fost nevoiţi să tragă două focuri de avertiment pentru a opri încăierarea.

×