x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liderul PSD, Marian Oprişan, a rămas fără permisul de conducere

Liderul PSD, Marian Oprişan, a rămas fără permisul de conducere

01 Iun 2020   •   11:55
Liderul PSD, Marian Oprişan, a rămas fără permisul de conducere

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a rămas fără permisul de conducere. Liderul PSD a pierdut un proces prin care a contestat o decizie a poliţiştilor. În urmă cu trei ani, Oprişan a fost înregistrat de radar în timp ce circula cu viteză pe o şosea din Buzău.

Incidentul în care a fost implicat Marian Oprişan s-a produs pe 29 noiembrie, 2017.

Atunci, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a fost prins de poliţişti în timp ce circula cu viteză mare pe un drum european.

Poliţia a anunţat că „viteza de 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E85, în afara localităţii Oreavu”.

Oprişan a contestat procesul verbal întocmit de poliţişti şi, după aproape trei ani de proces, a primit decizia definitivă a instanţei conform căreia i se respinge apelul.

Ca urmare, preşedintelui Cosiliului Judeţean Vrancea i-a fost reţinut permisul de conducere pentru următoarele trei luni.

Marian Oprişan nu este la primul incident de acest tip. În 2014 el a rămas pieton după ce a fost prins de poliţiştii din Bacău circulând cu viteză pe un drum dintr-o comună.

 Mediafax

×
Subiecte în articol: marian oprisan