x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lista posturilor vacante pentru profesori, actualizată

Lista posturilor vacante pentru profesori, actualizată

28 Mai 2019   •   19:16
Lista posturilor vacante pentru profesori, actualizată
Sursa foto: LuckyBusiness/Getty Images/iStockphoto

Ministerul Educației Naționale a actualizat lista posturilor disponibile pentru cadrele didactice, în învățământul preuniversitar, în vederea susținerii examenului de titularizare în 2019.

Posturile disponibile pot fi consultate pe site-ul http://titularizare.edu.ro/2019/, pentru fiecare județ în parte, precum și în municipiul București. Site-ul cuprinde atât lista posturilor complete cu valabilitate de cel puţin 4 ani, cât şi lista posturilor complete cu valabilitate mai mică de 4 ani şi lista posturilor incomplete.

În acest an, examenul scris pentru titularizare are loc pe 17 iulie 2019. Potrivit metodologiei de organizare a concursului, profesorii care susţin titularizarea, pentru angajarea pe o perioadă nedeterminată, trebuie să obţină cel puţin nota 7 la examen. De asemenea, înainte de examen, candidaţii care deja predau trebuie să obţină cel puţin media 7 la inspecţia de la clasă.

Organizarea și desfășurarea probelor practice/orale și a inspecțiilor speciale la clasă au loc în perioada 31 mai - 28 iunie.

Rezultatele examenului de titularizare vor fi communicate pe 23 iulie, iar pe 23-24 iulie vor putea fi înregistrate contestațiile la inspectoratele școlare.

×