x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Livia Stanciu,'' paupera'' cu peste 5000 de euro pe luna, si-a bagat creditoarea la zdup! DEMISIA!

Livia Stanciu,'' paupera'' cu peste 5000 de euro pe luna, si-a bagat creditoarea la zdup! DEMISIA!

de Dan Constantin    |    22 Mai 2015   •   09:39
Livia Stanciu,'' paupera'' cu peste 5000 de euro pe luna, si-a bagat creditoarea la zdup! DEMISIA!
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

191 de zile a stat in inchisoare Mariana Rarinca pentru ca a indraznit sa-i ceara Liviei Doina Stanciu, o datorie!

Livia Stanciu este inca Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie si a denuntat-o pe creditoarea ei ca o santajeaza. Femeia ceruse banii pentru serviciile prestate la cabinetul de avocatura al sotului inaltei magistrate si angaralele platite la apartamentele din galati ale sotilor Stanciu.

Denuntul a fost rezolvat in regim de maxima urgenta de procurorii doamnei Kovessi. Popovici, Carmen Damian si-au pus semnaturile pe ancheta odioasa care a trimis-o pe o femeie fara putere, fara pile o jumatate de an la puscarie.

Curtea de Apel a DECIS PRIN HOTARARE DEFINITIVA ca fapta reclamata de livia stanciu NU EXISTA.

Acum eliberata, femeia TEPUITA de PRESEDINTA INALTEI CURTI DE CASATIE SI JUSTITIE povesteste calvarul prin care a trecut pentru ca a cerut ''monumentului de moralitate'' din varful instantelor tarii sa-si plateasca datoriile.

Femeia a povestit in emisiunea lui Mihai Gadea ca Livia Stanciu i se tanguia ca are greutati financiare, avand cardurile cu descoperire de cont .

Declaratia de avere pe 2014, cand a reclamat-o pe creditoare pentru santajul inexistent, consemneaza veniturile doamnei cu gura mare din CSM 273 818 lei. adica casiguri lunare de 5135 euro.

Datoria pe care o reclama femeia care a stat 191 de zile in puscarie pentru Stanciu Doina Livia era de circa 3000 de euro.

Jegul a ajuns sa puta pe strada Batistei pe la poarta prin care intra prima judecatoare a tarii!

Demisia este o solutie doar pentru oamenii cu o pojghita de onoare.

Sa nu o banuim de asa ceva pe fata de pe faleza Dunarii.

CE VA FACE PRESEDINTELE ROMANIEI IN ACEST CAZ? 

×