x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Brătescu: Elena Udrea e un vis urât care ar trebui să dispară din politica românească pentru totdeauna

Liviu Brătescu: Elena Udrea e un vis urât care ar trebui să dispară din politica românească pentru totdeauna

21 Oct 2012   •   16:13
Liviu Brătescu: Elena Udrea e un vis urât care ar trebui să dispară din politica românească pentru totdeauna

Liviu Brătescu, contracandidatul Elenei Udrea, a fost stupefiat când a aflat că aceasta va candida chiar la el în urbea natală, potrivit menţiunilor făcute recent pe blogul său. În plus, Brătescu nu prea are cuvinte de laudă la adresa Doamnei.

Brătescu crede că "Elena Udrea e un vis urît care ar trebui să dispară din politica românească pentru totdeauna", neavând nici o legătură cu romaşcanii. " Singura legătură între dumneaei şi oraşul Roman sunt cele 4 minute pe care le petrecea trecând pe lângă parc în drum către Iaşi, iar romaşcanii nu pot fi păcăliţi  cu nişte candidaţi de împrumut".
Brătescu este convins că Elena Udrea nu-i poate ajuta pe romaşcani.

"Romanul şi ai mei romaşcani merită un deputat credibil, vertical, cu un trecut imaculat şi apropiat de spiritul oraşului. Cu câtă abnegaţie se va bate Elena Udrea pentru nişte oameni pe care îi va vedea pentru prima dată peste câteva săptămâni? Odată confirmată şi ajunsă la Bucureşti va şti măcar să localizeze pe harta oraşul Roman? De ce nu candidează dumneaei la Buzău? Pentru că speră să îi păcălească pe romaăcani. Ei bine…Aiasta nu se poate, doamna!”

×
Subiecte în articol: Elena Udrea politica