x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: "Campania pentru europarlamentare va fi discuţia directă de la om la om. Nu găleata şi nici portofelul"

Dragnea: "Campania pentru europarlamentare va fi discuţia directă de la om la om. Nu găleata şi nici portofelul"

05 Apr 2014   •   18:28
Dragnea: "Campania pentru europarlamentare va fi discuţia directă de la om la om. Nu găleata şi nici portofelul"

Principala acţiune a PSD din campania pentru europarlamentare va fi discuţia directă de la om la om, a declarat sâmbătă preşedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, care a adăugat că social-democraţii nu vor nici găleata şi nici portofelul.

El a fost întrebat într-o conferinţă de presă, la Poiana Braşov, despre o declaraţie a preşedintelui PDL Braşov, George Scripcaru, care susţinea că în campania electorală pentru alegerile europarlamentare este nevoie de altfel de mesaje decât 'găleata' sau 'punga', aşa cum s-a întâmplat până acum.

"Sunt foarte curios cu ce mesaje, cu ce principii va veni în campania electorală domnul Scripcaru. Şi de la PDL sau de la Partidul Mişcarea Populară, pentru că domnul Scripcaru nu am înţeles unde este, la Partidul Mişcarea Populară, la Partidul Democrat Liberal sau între ele. Noi nu o să folosim nici găleata, nici portofelul, o să ne folosim noi pe noi, ca şi militanţi, zeci de mii de militanţi. Principala acţiune din această campanie, pe lângă panotaje, afişe cu moderaţie, principala acţiune va fi discuţia directă de la om la om şi vreau să încercăm să-i convingem pe mare parte dintre români să dea importanţă acestor alegeri pentru că este vorba despre viaţă, mai bună sau mai rea, pentru fiecare român", a subliniat Liviu Dragnea.

El a adăugat că Partidul Popular European, care are acum majoritate în Parlamentul European şi în Comisia Europeană, nu a făcut nimic pentru România, iar liderii PPE au jignit românii.

×