x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Pleșoianu, reacție după condamnarea lui Liviu Dragnea: „Mi-e teamă de o schimbare a discursului din partea PSD”

Liviu Pleșoianu, reacție după condamnarea lui Liviu Dragnea: „Mi-e teamă de o schimbare a discursului din partea PSD”

27 Mai 2019   •   15:05
Liviu Pleșoianu, reacție după condamnarea lui Liviu Dragnea: „Mi-e teamă de o schimbare a discursului din partea PSD”

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a anunțat în exclusivitate la Antena 3,  că solicită să se desfășoare un scrutin intern pentru desemnarea prezidențialelor PSD.

„Dincolo de asta, vreau să spun că din păcate prin această sentință absolut dementă, se dă un semnal foarte puternic. Sentința a venit după vot, mă așteptam la acest lucru. Au existat multe ezitări. Lucrurile trebuiau rezolvate rapid, din primele luni, din acel vot covârșitor primit de partidul PSD și ALDE. Din păcate, știm cum au descurs lucrurile. Cu o astfel de hidră, nu poți lupta. Ne arată istoria recentă. S-a întâmplat și în 2012 se repetă și acum”, a declarat Liviu Pleșoianu.

„În ceea ce privește următorii pași, conform statutului, interimar va fi domna Dăncilă. Apoi trebuie organizat congres și persoanele care se gândesc la conducerea partidului, trebuie  să-și prezinte situația și viziunea. Însă, mi-e foarte teamă de o schimbare a discursului venită din teamă, o teamă pe fondul rezultatului de ieri și sentința de astăzi. Odată ce acest lucru se va întâmpla, PSD-ul va greși fundamental și va duce partidul într-o manieră care îl va duce către soarta altor partide care au fost mari, apoi au dispărut de pe scena politică”, a subliniat Liviu Pleșoianu.

×
Subiecte în articol: Liviu Pleşoianu