x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Loteria Română lansează lozul "Iepurașul Norocos". Premii de peste 1,1 milioane de lei și două autoturisme

Loteria Română lansează lozul "Iepurașul Norocos". Premii de peste 1,1 milioane de lei și două autoturisme

04 Feb 2020   •   15:17
Loteria Română lansează lozul "Iepurașul Norocos". Premii de peste 1,1 milioane de lei și două autoturisme
Sursa foto: loto.ro

Loteria Română lansează lozul "Iepuraşul Norocos", care va aduce câştiguri în valoare totală de peste 1,1 milioane de lei şi două autoturisme, informează compania.
Un număr de 149.995 de câştiguri în bani în valoare totală de 1.109.350 de lei sunt incluse în această ediţie de lozuri randalinate, menţionează Loteria Română.

Lozul "Iepuraşul Norocos" poate fi cumpărat exclusiv din agenţiile Loteria Română şi oferă persoanelor interesate şanse duble de câştig, preţul unui astfel de loz fiind de 4 lei.

Jucătorii care aleg lozuri "Iepuraşul Norocos" necâştigătoare le pot reutiliza la extragerea specială a lozurilor necâştigătoare, organizată de Loteria Română în data de 18 aprilie, ocazie cu care va avea loc şi tragerea la sorţi a celor două autoturisme oferite drept premiu în cadrul acestei ediţii.

Lozurile necâştigătoare "Iepuraşul Norocos" vor fi colectate în agenţiile Loteriei Române din Bucureşti până în data de 15 aprilie 2020 şi în agenţiile din restul ţării până pe 13 aprilie.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: loteria iepurasul norocos loz