x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Loto 6/49 - 2.000.000 de dolari pentru 2 ianuarie

Loto 6/49 - 2.000.000 de dolari pentru 2 ianuarie

26 Dec 2004   •   00:00

OBSERVATOR
Loteria Romana organizeaza tragerea speciala a Anului Nou, cu premii totale in valoare de doua milioane de dolari. Fondul de castiguri de la categoria intai va fi suplimentat pana la 30 de miliarde de lei, iar la categoria a doua se va acorda cate o Dacia Logan. O sansa au si posesorii lozurilor necastigatoare, la Tombola lunii ianuarie. Respectand traditia de a organiza trageri speciale cu ocazia Sarbatorilor de iarna si in acest an, Loteria Romana a pregatit un eveniment special: tragerea speciala Loto 6/49 a Anului Nou. Aceasta se va desfasura la data de 2 ianuarie 2005.
FLORIN GONGU

BAFTA. Jucatorii spera ca bilele extrase din urna sa fie cele cu numerele preferate de ei
Pentru aceasta tragere, Loteria Romana pune in joc premii in valoare de doua milioane de dolari. Astfel, fondul de castiguri al categoriei I se va suplimenta pana la valoarea de 30 miliarde de lei, incluzand un autoturism VW Touareg si un apartament cu doua camere pentru fiecare castigator. La categoria a II-a se acorda un premiu fix, constand intr-un autoturism Dacia Logan si, daca este cazul, diferenta in bani pana la atingerea valorii unitare a castigului.

CADOURI. Luna cadourilor continua si in ianuarie, cand Loteria Romana ofera castiguri suplimentare la tragerile din 9, 16, 23 si 30 ianuarie 2005. La fiecare din aceste trageri, fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 5 miliarde de lei. Castigatorii se vor prezenta pentru validarea premiului in termen de 30 de zile calendaristice de la data extragerii, in oricare dintre sucursalele judetene sau la sediul central al Loteriei Romane din Bucuresti.

TOMBOLE. Din 20 decembrie 2004 si pana la 30 ianuarie 2005, Loteria Romana organizeaza Tombola lunii ianuarie, unde jucatorii pot participa cu 5 lozuri necastigatoare Super Loto 6/49, numai din sortimentul cu pretul de 30.000 de lei. Acestea vor fi depuse in urnele special amenajate din agentii. Pentru extragerile efectuate in cadrul acestei tombole vor fi utilizate 4 urne. Fiecare urna va corespunde unei zone geografice: zona 1 - Transilvania si Banat, zona 2 - Moldova, zona 3 - Muntenia, Oltenia si Dobrogea si zona 4 - Bucuresti, Teleorman si Giurgiu. Extragerile pentru atribuirea premiilor vor avea loc la data de 3 februarie 2005 in Bucuresti, avand ca premii un numar total de 100 de autoturisme Dacia Logan.

RECORDUL
Ultimul mare castig de la categoria intai a jocului Loto 6/49 a fost adjudecat de trei braileni, care au jucat impreuna un bilet, dupa 16 saptamani de joc, la concursul din 5 decembrie. Valoarea premiului a fost de peste 98,1 miliarde de lei plus un apartament cu doua camere situat in centrul Capitalei. Acest premiu este al doilea ca valoare din istoria concursului, dupa cel castigat la data de 22 februarie 2004, in valoare de aproximativ 160 miliarde lei, dar care a fost impartit pe trei bilete. La ora actuala, dupa tragerea din 19 decembrie, s-a cumulat un report in valoare de aproximativ 11,5 miliarde de lei.
×
Subiecte în articol: observator ianuarie