x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator LPF le cere fotbaliștilor să evite deplasările, după apariția noilor cazuri de COVID-19

LPF le cere fotbaliștilor să evite deplasările, după apariția noilor cazuri de COVID-19

17 Iul 2020   •   15:35
LPF le cere fotbaliștilor să evite deplasările, după apariția noilor cazuri de COVID-19

Liga Profesionistă de Fotbal a făcut, vineri, un apel la fotbaliști să evite deplasările în afara domiciliului și a locurilor de antrenament, în contextul în care au apărut șase noi cazuri de infectare cu COVID-19 în Liga I.

 

Liga Profesionistă de Fotbal a trimis, vineri, celor 14 cluburi membre o adresă în care le cere să continue să acorde o atenție sporită stării de sănătate „în condițiile în care au apărut șase noi cazuri de infectare cu COVID 19”.

„LPF cere cluburilor să adopte o conduită de maximă responsabilitate în sensul respectării cu strictețe a regulilor de autoizolare a întregului lot de jucători, a staffului tehnic și a tuturor celor implicați direct în viața echipei în aceste zile atât de importante pentru încheierea cu bine a celui mai greu sezon din istoria fotbalului nostru”, se arată într-un comunicat al LPF.

Liga face un apel către jucători să evite deplasările inutile.

„LPF face un apel la conștiința jucătorilor, la luciditate și la realizarea faptului că limitarea deplasării acestora în afara domiciliului și a locurilor de antrenament a devenit o necesitate, în condițiile date”, se mai arată în comunicat.

Șase jucători ai echipei de fotbal Dinamo București sunt confirmați pozitiv cu COVID-19. Aceștia au intrat în izolare, în timp ce ceilalţi jucători vor reface testul în 5 zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: lpf fotbalisti deplasari