x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lucian Bode: 30 iunie rămâne termenul asumat pentru magistrala de metrou M5-Drumul Taberei-Eroilor

Lucian Bode: 30 iunie rămâne termenul asumat pentru magistrala de metrou M5-Drumul Taberei-Eroilor

16 Apr 2020   •   16:28
Lucian Bode: 30 iunie rămâne termenul asumat pentru magistrala de metrou M5-Drumul Taberei-Eroilor
Sursa foto: gov.ro

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat, joi, că 30 iunie rămâne termenul asumat de antreprenor pentru punerea în circulație a magistralei de metrou M5-Drumul Taberei-Eroilor.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat, pe Facebook, că a vizitat, împreună cu premierul Ludovic Orban, șantierul și că lucrările au intrat în linie dreaptă.

„Lucrările la Magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei - Eroilor au intrat în linie dreaptă! M-am asigurat, împreună cu premierul Ludovic Orban, în vizita de astăzi de pe șantier că apelul meu lansat către antreprenori a fost înțeles și lucrările avansează conform graficului”, a scris ministrul pe rețeau de socializare.

Potrivit acestuia, termenul de finalizare a investiției rămâne 30 iunie.

„Termenul de 30 iunie râmâne un termen asumat de către antreprenor pentru punerea în circulație cu călători a acestei magistrale de metrou! Este o investiție mult așteptată de către bucureșteni care trebuie finalizată conform angajamentelor!”, a mai scris ministrului, care a precizat că investițiile continuă pentru că „doar așa putem reporni motoarele economiei, încetinite de criza provocată de pandemia Covid-19!”.

Mediafax

×
Subiecte în articol: lucian bode magistrala metrou