x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lucian Bolcaş: Băsescu va fi audiat. "Imunitate există numai în mintea tulbure a unora"

Lucian Bolcaş: Băsescu va fi audiat. "Imunitate există numai în mintea tulbure a unora"

16 Apr 2014   •   14:00
Lucian Bolcaş: Băsescu va fi audiat. "Imunitate există numai în mintea tulbure a unora"

Lucian Bolcaş, avocatul Gabrielei Firea, a spus, miercuri, după ce senatorul PSD a depus plângerea penală împotriva preşedintelui, că se aşteaptă ca Traian Băsescu să fie chemat la audieri şi procedura să fie una obişnuită, pentru că şi el e "din carne şi oase, ca noi toţi".
 
"Am depus plângerea formulată de doamna senator Firea împotriva preşedintelui României Traian Băsescu, pentru infracţiunile de ameninţare şi calomnie. Din punct de vedere juridic, urmează procedura normală, dosarul va fi înaintat domnului procuror general care va dispune stabilirea condiţiilor anchetei", a declarat avocatul Lucian Bolcaş, potrivit Antena3.
 
Întrebat dacă se aşteaptă ca Traian Băsescu să fie chemat la audieri, Bolcaş a răspuns: "preşedintele este făcut din carne şi oase, ca şi noi. Şi noi toţi de la natură ne naştem egali.
 
"Unde există imunitatea preşedintelui? În Constituţia României, preşedintele are aceeaşi imunitate ca orice parlamentar. Mai mult, nu. Imunitate există numai în mintea tulbure a unora", a mai spus avocatul Bolcaş.


×