x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ludovic Orban ar fi sunat la Poliție pentru a fi amendat, după ce a fumat în birou

Ludovic Orban ar fi sunat la Poliție pentru a fi amendat, după ce a fumat în birou

30 Mai 2020   •   19:16
Ludovic Orban ar fi sunat la Poliție pentru a fi amendat, după ce a fumat în birou

Surse guvernamentale au declarat, pentru MEDIAFAX, că premierul Ludovic Orban a sunat sâmbătă dimineața la Poliție ca să se întâlnească cu un comisar, după ce acesta a apărut într-o fotografie, alături de alți miniștri, fără mască și fumând în biroul său.

O poză în care premierul fumează alături de alţi ministri, în biroul său, a devenit virală pe internet. Ludovic Orban a precizat, pentru MEDIAFAX, că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naştere şi că, dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

Surse guvernamentale au declarat, pentru MEDIAFAX, că Ludovic Orban a sunat sâmbătă dimineața la poliţie pentru a se întâlni cu un comisar. S-a întocmit procesul verbal şi imediat premierul României a plătit online două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise.

Aceleaşi surse au precizat că şi ceilalţi miniștri care au apărut în poză vor face acelaşi lucru. Deja doi dintre ei au stabili cu oamenii legii o întâlnire marţi, iar după întocmirea procesului verbal vor plăti şi ei amenda.

Ludovic Orban a declarat vineri seară, în exclusivitate pentru MEDIAFAX, că poza este reală şi îşi asumă acest lucru.

„Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze şi eu sunt fumător. Recunosc. Asta este. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană”, a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru MEDIAFAX.

 Mediafax

×
Subiecte în articol: ludovic orban