x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Luminiţa de la Cerbul de aur

Luminiţa de la Cerbul de aur

31 Mar 2009   •   00:00
Luminiţa de la Cerbul de aur

Scara pe care se afla acum patru decenii tânăra talentată, inteligentă şi frumoasă - Luminiţa Dobrescu - nu avea decât trepte de urcare. Aşa se face că la Festivalul Cerbul de Aur ediţia 1969 a luat Marele Premiu, într-o competiţie strânsă cu stele faimoase ale muzicii uşoare europene. Generaţia ei număra talente în exces şi lumea credea că va rămâne şi ea în primul pluton.



Succesele obţinute de ea erau doar un început, cu bilet de trecere din mileniul doi în trei. Şi totuşi, a venit o zi în care Luminiţa a ales o altă casă, dintr-o altă ţară, o altă viaţă şi o altă profesie. Mai multe puteţi afla în Ediţia de Colecţie de luni, 6 aprilie, ce conţine un CD inedit cu piese înregistrate în 1970 în recital la Cerbul de Aur, precum şi cântece care, după 43 de ani, au fost scoase din fonoteca de "aur" a radioului.

Calendar aprilie 2009

Şi în 2009, Jurnalul Naţional vă aduce noi surprize plăcute. Ediţii de Colecţie însoţite de CD sau de DVD. În fiecare luni, în Ediţiile de Colecţie veţi descoperi poveşti de viaţă, frânturi de trecut, istorisiri din prezent despre oameni remarcabili.

Luni, 13 aprilie, Ediţia de Colecţie a Jurnalului Naţional va fi dedicată regretatului interpret Ion Dolănescu. Alături de Ediţia de Colecţie veţi regăsi un album de excepţie, discul de aur al artistului, melodii îndrăgite care i-au adus ropote de aplauze la fiecare spectacol.

Încă un CD cu melodiile nemuritoare ale lui Gică Petrescu şi o Ediţie de Colecţie dedicată marelui menestrel al Bucureştilor vor apărea la 27 aprilie.

×
Subiecte în articol: observator