x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai multe vagoane ard lângă Podul Grant. Circulaţia trenurilor, neafectată (VIDEO)

Mai multe vagoane ard lângă Podul Grant. Circulaţia trenurilor, neafectată (VIDEO)

23 Aug 2012   •   12:48
Mai multe vagoane ard lângă Podul Grant. Circulaţia trenurilor, neafectată (VIDEO)

UPDATE 16:10 - Vagoanele care ard langa Podul Grant erau "niste carcase" din grupa tehnica Basarab, nu mai erau folosite in circulatie, iar in Gara de Nord traficul feroviar nu este afectat, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant de la CFR, Oana Branzan.

"Cele trei vagoane fac parte din grupa tehnica Basarab. Cauzele izbucnirii incendiului nu se cunosc inca, dar circulatia trenurilor in Gara de Nord se desfasoara conform graficului", a spus Oana Branzan. Ea a precizat ca cele trei vagoane apartin CFR Calatori, dar sunt doar "nniste carcase" care nu mai erau folosite.

Purtatorul de cuvant al CFR a mai spus ca dupa stingerea incendiului se va face o ancheta pentru a se afla cauzele care au dus la producerea acestuia.

............................

Mai multe vagoane ard, la aceasta ora, langa Podul Grant. Pompierii intervin la fata locului, pentru stingerea incendiului. Cauza incendiului nu este deocamdata cunoscuta.

Daniel Vasile, purtator de cuvant al Inspectoratului de Urgenta Bucuresti a afirmat ca, deocamdata, nu are multe detalii, insa se pare ca este vorba de cinci vagoane a trei trenuri de calatori, toate aflate pe linii secundare. De asemenea, pana la acest moment, unul dintre vagoane a fost distrus in totalitate, iar celelalte doar avariate

Sapte autospeciale s-au deplasat la fata locului si actioneaza pentru a stinge flacarile.

Stire in curs de actualizare



×