x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mâine, gratuit cu Jurnalul: catalogul "Români care dezvoltă Rămânia"

Mâine, gratuit cu Jurnalul: catalogul "Români care dezvoltă Rămânia"

10 Dec 2018   •   14:32
Mâine, gratuit cu Jurnalul: catalogul "Români care dezvoltă Rămânia"

E luna cadourilor, aşa că ţi-a poregătit pentru mâine o supriză! Cumpără ziarul de mâine, 11 decembrie, şi primeşti gratuit ediţia de lux catalogulul "Români care dezvoltă Rămânia", un produs premium realizat de Intact Media Group.

Ajuns la ediția a treia, Catalogul “Români care dezvoltă România” este un demers editorial care scoate în față cei mai puternici antreprenori ai României, cei care dețin și rulează în afaceri ceea ce numim capitalul românesc. Atenţie, nu cei mai bogați, nu cei mai influenți, ci aceia care dezvoltă România prin locurile de muncă create, prin potențialul oferit zonelor în care și-au început afacerile, prin taxele mari pe care le plătesc la stat raportate cifrelor de afaceri.

Catalogul reuneşte nu doar supravieţuitorii capitalului autohton, dar mai ales pe cei care au făcut performanţă în economie. "Români care dezvoltă România" cuprinde zeci de poveşti inspiraţionale ale unor antreprenori şi familii care au avut curaj şi au pornit afaceri îndrăznețe, pentru a ajunge la cifre de afaceri impresionante.

În plus, revista distribuită în exclusivitate cu Jurnalul de marţi, 11 decembrie, va cuprinde o secțiune specială dedicată celor 100 de ani de business românesc. Afaceri care arată că valorile adevărate se păstreză și dacă trec prin războaie, zeci de ani de comunism și uriașul mediu concurențial de astăzi. Branduri cu decenii de istorie care au reușit, prin inovare, creativitate, curaj și perseverență să treacă acest test al timpului și să-și păstreze atât prestigiul, cât și poziția în top.

Nu rata ziarul de mâine şi cadoul oferit de Jurnalul: ediţia premium a catalogului "Români care dezvoltă Rămânia"! Gratuit!

 

×