x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mama denunţătoare în cazul învăţătoarei şpăgare: "Mi s-a spus că doamna nu poate fi înlăturată, că este o personalitate, să-mi mut eu copilul"

Mama denunţătoare în cazul învăţătoarei şpăgare: "Mi s-a spus că doamna nu poate fi înlăturată, că este o personalitate, să-mi mut eu copilul"

09 Ian 2014   •   20:50
Mama denunţătoare în cazul învăţătoarei şpăgare: "Mi s-a spus că doamna nu poate fi înlăturată, că este o personalitate, să-mi mut eu copilul"

Mama care a înregistrat-o pe învăţătoarea Dana Blându când le cerea părinţilor bani pentru cadouri a declarat, joi, după ce a fost audiată de poliţişti, că atunci când s-a adresat secretariatului şcolii i s-a spus că învăţătoarea nu poate fi înlăturată şi să-şi ducă copilul la altă şcoală.

 La ieşirea de la Secţia 6 de Poliţie, unde s-a prezentat joi pentru a fi audiată în cazul învăţătoarei Dana Blându de la Şcoala nr. 10 din Capitală, femeia le-a spus jurnaliştilor că a predat înregistrările ce conţin discuţiile în care învăţătoarea le cere părinţilor bani de cadouri de Crăciun.

Ea a precizat că a luat decizia să dea presei înregistrarea, făcută într-o şedinţă cu părinţii, după ce iniţial s-a adresat secretariatului. "Mi s-a spus că doamna nu poate fi înlăturată, că este o personalitate, să-mi mut eu copilul", a spus femeia.

Ea le-a mai declarat jurnaliştilor că poliţiştii au fost interesaţi doar de aspectul material al acestei chestiuni, şi nu şi de jignirile adresate de cadrul didactic părinţilor.

Inspectorul şcolar general al Capitalei, Constantin Trăistaru, a anunţat, joi, că o decizie în cazul învăţătoarei Dana Blându de la Şcoala nr. 10 va fi luată după hotărârea Consiliului de Administraţie (CA) al unităţii de învăţământ, acesta urmând să se întrunească vineri.

×