x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mama ucigaşului de la şcoala din Newtown se pregătea pentru sfârşitul lumii GALERIE FOTO

Mama ucigaşului de la şcoala din Newtown se pregătea pentru sfârşitul lumii GALERIE FOTO

17 Dec 2012   •   13:14
Mama ucigaşului de la şcoala din Newtown se pregătea pentru sfârşitul lumii GALERIE FOTO

Nancy Lanza, mama lui Adam, a fost descrisă ca fiind o "supravieţuitoare" de către jurnalişti, după ce s-a aflat că femeia se pregătea demult de Apocalipsă, strângând provizii de hrană şi apă, dar şi de arme.

Famila şi prietenii mamei ucigaşului de 20 de ani, Adam Lanza, de la şcoala Sady Hook, Nancy Lanza, au descris-o pe femeie ca fiind o "supravieţuitoare" paranoică, ea fiind convinsă că lumea este în pragul Apocalipsei. Nancy credea în iminenţa unui colaps economic violent, potrivit RTV.NET.

În casa ei uriaşă, unde locuia cu Adam după ce divorţase de Peter Lanza, în 2008, s-au găsit rezerve importante de apă şi hrană, dar şi de arme. Nancy, în vârstă de 52 de ani, îi învăţase şi pe cei doi fii ai ei, Adam şi Ryan (24 de ani) să mânuiască armele şi îi lua din când în când la întreceri de tir.

Nancy era una dintre acei "prepper", aşa cum îi descriu americanii pe cei obsedaţi de Apocalipsă  care se pregătesc de supravieţuire cu orice preţ, după eventuala prăbuşire a unei societăţi civilizate. Cumnata lui Nancy, Marsha, a dezvăluit că mama lui Adam "se baza pe ea însăşi" şi că au vorbit deseori despre pregătirile ei pentru Apocalipsă.

Află de ce boala suferea Adam, ucigaşul din Connecticut, pe RTV.NET.

×
Subiecte în articol: ucigas scoala Newtown 21 decembrie 2012