x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marci romanesti de succes - Spectacol la Antena 1

Marci romanesti de succes - Spectacol la Antena 1

28 Oct 2006   •   00:00
Marci romanesti de succes - Spectacol la Antena 1

Antena 1 difuzeaza azi, de la ora 10:00, festivitatea "Marci romanesti de succes", eveniment organizat in urma cu cateva zile la Ateneul Roman, in prezenta premierului Calin Popescu-Tariceanu, de revista Saptamana Financiara si Mediaconsulta.

In cadrul galei, prezentate de Gabriela Vranceanu Firea, director editorial al publicatiei Saptamana Financiara, si Lucian Mandruta, redactor-sef Observator Antena 1, au fost decernate distinctiile "Marci Legendare de Succes", dar si trofeele de aur si argint pentru companiile romanesti care au devenit adevarate marci de prestigiu.

Dan Voiculescu - decanul AOAR - a vorbit, in deschiderea evenimentului, despre insemnatatea marcilor autohtone, care vor intra in competitie directa cu cele europene de la 1 ianuarie 2007. Directorul general al Saptamanii Financiare, Mihai Craiu, a felicitat premiantii si a multumit partenerilor acestui eveniment, care au inteles ca valoarea trebuie sa fie si rasplatita, nu doar constatata, pentru a fi stimulata.

Premierul Calin Popescu-Tariceanu a inmanat distinctia "Marca Legendara de Succes" in muzica clasica faimosului pianist Dan Grigore. Pentru jazz, distinctia a fost primita de Johny Raducanu, iar pentru muzica usoara, de Angela Similea. Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, i-a inmanat lui Ilie Nastase distinctia "Marca Legendara de Succes" in sport. Podiumul sportului a fost impartit de tenisman cu Mariana Bitang, Octavian Bellu, Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi - adevarate marci de prestigiu ale Romaniei. "Marca Legendara de Succes" in literatura a fost desemnat scriitorul Octavian Paler, iar in jurnalism - Marius Tuca. Pentru activitate caritabila deosebita, distinctia a fost primita de doamna Marie Rose Mociornita.

×
Subiecte în articol: observator succes