x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marea asfaltare se intoarce

Marea asfaltare se intoarce

08 Mar 2004   •   00:00

Lucrarile de reabilitare a marilor bulevarde din Capitala reincep la data de 15 martie.O alta campanie de asfaltare a strazilor din Capitala a fost anuntata ieri de primarul general, Traian Basescu.

In prezent sunt in derulare lucrari de plombare pe mai multe strazi, iar din 15 martie va fi reluata refacerea arterelor principale. Bucurestenii continua sa-si rupa masinile in gropile Capitalei, chiar daca edilii au inceput, pe ici pe colo, lucrarile de plombare. Din banii municipalitatii au fost demarate lucrarile de plombare pe Strada Nicolae Caramfil, soselele Nordului, Pipera si Colentina, Bulevardul Energeticienilor si in intersectia Calea Grivitei, Bulevardul Ion Mihalache, pe strazile Carpati, Viitorului si Eminescu si pe Drumul Sarii.

De asemenea, sunt in derulare si lucrarile de modernizare a liniei 35 si urmeaza sa inceapa lucrarile la linia 12. "De la inceputul anului s-au investit 750 de miliarde de lei in programul de refacere a strazilor.

Acum pregatim licitatii pentru alte lucrari, in valoare de 450 de miliarde", a spus Basescu.

Planuri

Paralel, astuparea gropilor va incepe si in Sectorul 2 al Capitalei. Fondurile vor fi alocate atat din bugetul Consiliului local al Primariei, in valoare de 217 miliarde de lei, cat si de la Banca Europeana de Investitii (BEI). Astfel, vor fi reparate 120 de strazi si opt pachete de alei in zonele Stefan cel Mare, Calea Mosilor, Gara Obor, Baicului, Barbu Vacarescu, Mihai Bravu si in Cartierul Andronache.

Termene

"Lucrarile de reabilitare vor incepe pe 15 aprilie si vor avea termen de predare care variaza intre o luna si trei, in functie de suprafata de lucru. In ceea ce priveste reparatiile, vom interveni cu toate echipajele pentru ca Pastele sa ne prinda cu strazile plombate", spune primarul Sectorului 2. ( MONICA ANDREI )

×
Subiecte în articol: observator