x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Margareta Pâslaru: Decesul lui Mişu Fotino, o mare pierdere pentru teatrul românesc

Margareta Pâslaru: Decesul lui Mişu Fotino, o mare pierdere pentru teatrul românesc

13 Ian 2014   •   18:52
Margareta Pâslaru: Decesul lui Mişu Fotino, o mare pierdere pentru teatrul românesc

Actriţa şi cântăreaţa Margareta Pâslaru a declarat pentru MEDIAFAX că decesul actorului Mihai (Mişu) Fotino, care s-a stins din viaţa luni, la vârsta de 83 de ani, "este o mare pierdere pentru teatrul românesc şi pentru film".

 "E o mare pierdere pentru teatrul românesc şi pentru film", a declarat Margareta Pâslaru, despre decesul actorului Mihai Fotino. Margareta Pâslaru a menţionat că este "tulburată" de vestea morţii lui Mihai Fotino, precizând că: "ieri a fost o emisiune în care s-au reluat unele scheciuri pe care le-am jucat împreună cu dânsul şi mă gândeam că trebuie să aflu cum se mai simte".

De asemenea, Margareta Pâslaru şi-a exprimat regretul în legătură cu trecerea în nefiinţă a mai multor actori, în ultima perioadă.  "Nu vor fi uitaţi. E o tristeţe imensă când mai pleacă un actor, un regizor, un scenarist", a spus Margareta Pâslaru.

Mihai (Mişu) Fotino, actor al Teatrului Naţional Bucureşti (TNB), a murit la vârsta de 83 de ani, luni, în jurul orei 15.30, la Spitalul Elias din Capitală.

×
Subiecte în articol: a murit misu fotino Margareta Paslaru