x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Maria Dragomiroiu: Petru ştia că Mădălina e bolnavă şi că avea sindromul bipolar

Maria Dragomiroiu: Petru ştia că Mădălina e bolnavă şi că avea sindromul bipolar

12 Iul 2011   •   06:53
Maria Dragomiroiu: Petru ştia că Mădălina e bolnavă şi că avea sindromul bipolar

Cantareata de muzica populara Maria Dragomiroiu arunca bomba in cazul mortii Madalinei Manole: langa sicriul "Fetei cu parul de foc", Petru Mircea i-a marturisit ca stia despre boala sotiei lui.

"Cu Madalina s-a intamplat ceva in ultimele opt luni, dupa ce s-a casatorit legitim cu Petru Mircea, iar el i-a spus: "De maine incolo mama si tatal tau n-au ce sa mai caute prin casa mea!". Precis ea a avut atunci o cadere, pentru ea familia era sfanta", spune cantareata, pentru Ring.

"Petru a vrut s-o indeparteze pe Madalina nu doar de noi, ci de toti prietenii ei. Si a si reusit, ca de asta a bagat-o in acea groapa neagra. Indirect a dus-o spre aceasta negura, pentru ca el stia ca ea e bolnava, mi-a spus langa sicriul ei ca Madalina nu avea nicio sansa sa traiasca. Deci el stia ca Madalina era bolnava, ca avea sindromul bipolar, adica dubla personalitate", adauga Maria Dragomiroiu.

Dezvaluirile artistei vin ca reactie la afirmatiile lui Marian Manole, fratele Madalinei: "Petru Mircea a hotarat ca sora mea sa nu mai fie in preajma lui Bebe Mihu si a Mariei Dragomiroiu deoarece, zice el, Madalina le-a bagat toata viata bani in buzunare. I-a jignit, i-a facut in toate felurile. Sora mea trebuia sa fie vara trecuta in concerte pe litoral, cu dansii, dar n-a lasat-o satrapul Petru. Voia exclusivitate impresarul 'Petru Mormant'. El si Florin Apostol ii organizau spectacolele... la Ticleni, Lupeni. Zi, Petrus, mint cumva?! Ca erati in casa la noi cand vorbeai despre asa ceva".

×