x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marian Cozma va fi înmormântat vineri

Marian Cozma va fi înmormântat vineri

10 Feb 2009   •   00:00

Handbalistul Marian Cozma va fi înmormântat, vineri, la cimitirul Pipera din Capitală. Cristian Gaţu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, a precizat că ora înmormântării urmează să fie stabilită de familia fostului handbalist.



De asemenea, Gaţu a precizat că tricoul şi poza oficială de la echipa naţională ale lui Cozma vor fi înmânate familiei la înmormântare.

Cortegiul funerar cu trupul neînsufleţit al fostului handbalist a plecat, marţi, de la Veszprem spre localitatea ungară Szeged, unde va avea loc o ceremonie în cadrul căreia suporterii îşi pot lua rămas-bun de la handablistul român. Sicriul cu trupul neînsufleţit va ajunge apoi la Nagylac, de unde va intra în ţară pe la Nădlac, urmând să treacă prin mai multe oraşe din România, respectiv Arad, Deva, Braşov, Sibiu, Ploieşti şi Bucureşti, unde se va opri câte zece minute.

Gaţu a precizat, luni, că, la dorinţa mamei lui Marian Cozma, cortegiul funerar nu va urmări un traseu anume prin Bucureşti. "Mama lui a spus că nu vrea să aibă un traseu prin Bucureşti cortegiul funerar. Vrea doar să-l aducem acasă şi pe urmă la cimitirul din Pipera", a afirmat Gaţu.

Marian Cozma a fost declarat, post-mortem, cetăţean de onoare al oraşului Veszprem în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat, marţi dimineaţă, la Sala Sporturilor din localitatea ungară unde a jucat fostul handbalist.

Petre Cozma, tatăl handbalistului Marian Cozma, care a primit decoraţia, le-a mulţumit autorităţilor locale şi oficialilor clubului din Veszprem pentru ceea ce au făcut pentru fiul său şi s-a declarat mândru că l-a trimis pe acesta să joace la clubul MKB.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator cozma wait