x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marica vrea capul şefului ANAF

Marica vrea capul şefului ANAF

13 Noi 2015   •   10:13
Marica vrea capul şefului ANAF
Sursa foto: Adrian Manolache

Sindicaliştii din finanţe continuă să ceară demisia preşedintelui ANAF, Gelu Diaconu, pentru abuz în serviciu. Ei au organizat ieri un nou mitig. Şeful ANAF spune că se află la dispoziţia premierului, dar nu va ceda presiunilor sindicatului.
Aproximativ 160 de membri ai Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX au protestat, ieri, în faţa Ministerului Finanţelor, cerând demisia preşedintelui ANAF. „Printre abuzurile comise de preşedintele ANAF se numără trucarea unor concursuri pentru ocuparea unor posturi în ANAF, disponibilizarea nejustificată a unor angajaţi şi alte acţiuni de acest gen”, a declarat preşedintele SED LEX, Vasile Marica. În replică la acţiunile de protest, care au fost declanşate la începutul acestei luni, şeful ANAF l-a numit pe Vasile Marica „parazit al sistemului” şi a anunţat că nu va negocia niciodată cu el.

„Vasile Marica, veriga de legătură dintre grupurile de interese locale, şi câţiva locotenenţi personali ai acestuia, speriaţi de gândul că nu-şi mai pot negocia funcţiile prin cârciumi, cred că mai poate mani pula opinia publică (...)” Gelu Diaconu
 

×