x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mărţişoare de 200.000 la SNLO

Mărţişoare de 200.000 la SNLO

de Gabriela Mladin    |    01 Mar 2012   •   14:41

Cele mai scumpe martisoare pe care le-au primit femeile care lucreaza la stat costa peste 220.000 de lei! Este vorba de angajatele Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, peste 1500 la numar.

Nu doar ele s-au bucurat de astfel de prime, la cele doua Complexuri Energetice, Turceni si Rovinari, femeile au plecat acasa, pe langa flori si martisoare, si cu plicurile in care se aflau intre 150 si 500 de lei.

Vorbim de companii ale statului unde criza se pare ca n-a ajuns, desi SNLO si Complexurile Energetice sunt monitorizate de FMI din cauza problemelor financiare.

Pe de alta parte, SNLO se afla la fiecare sfarsit de an in topul companiilor datoare la bugetul de stat, dar unde Guvernul are grija de fiecare data sa le acorde ajutoare cu destinatia clara de stergere a datoriilor.

Dar, nimic nu conteaza cand vine vorba de astfel de sarbatori, iar cele mai fericite au fost angajatele, care pe langa flori au primit si bani. Astfel, peste 1500 de femei au primit cate 150 de lei de fiecare la SNLO, unde suma totata doar pentru aceste prime este de peste 220.000 de lei.

Si cele 650 de femei de la Complexul Energetic Rovinari au incasat cate 150 de lei. La Complexul Energetic Turceni femeile au primit cate 200 de lei, iar angajatele care lucreaza in subteran, intre 300 si 500 de lei.

Prime, fara numar!

Conducerea SNLO spune ca in fiecare an sunt prevazute sume de bani pentru aceste zile de 1 si 8 martie. Fiecare angajata a sexului frumos urmeaza sa primeasca banii pana pe 8 martie.

Ar mai trebui spus ca aceste prime nu le exlud pe celelalte oferite in aceste companii, respectiv prime de Craciun, de Paste, de ziua Minerului, Energeticianului, Copilului si chiar prima de Muraturi.

Mai trebuie spus ca cele 3 companii au disponibilizat, insa, mii de persoane in ultimii doi ani, din cauza problemelor financiare.

×
Subiecte în articol: prime de martisor prime de muraturi