x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Martor al accidentului lui Alin Popa: "Mergeam cu 100km/h şi abia l-am văzut când m-a depăşit"

Martor al accidentului lui Alin Popa: "Mergeam cu 100km/h şi abia l-am văzut când m-a depăşit"

31 Mai 2012   •   09:14
Martor al accidentului lui Alin Popa: "Mergeam cu 100km/h şi abia l-am văzut când m-a depăşit"

Patronul Edy Spedition, Alin Alexandru Popa, a murit, miercuri dupa-amiaza, in urma unui accident care a avut loc intre localitatile Jebel si Sag, judetul Timis. Un martor al accidentului a declara, pentru Hunedoara online ca bolidul miliardarului l-a depasit extrem de rapid, desi martorul circula cu viteza de 100km/h.

Potrivit unui martor din masina din spatele Mercedesului, care a vazut toata intamplarea, bolidul a incercat de mai multe ori sa depaseasca, chiar si intr-o curba cu linie continua, si a incetinit cand a vazut ca in fata e o masina de politie.

“Eu mergeam cu 100km/ora si de abia l-am vazut cand m-a depasit, asa viteza mare avea. Dupa accident Mercedesul a luat foc si am stins incendiul, dar nu i-am mai putut acorda soferului primul ajutor. Era deja mort', a mai spus martorul.

'Conducatorul autoturismului marca Mercedes circula pe DN 59 din directia Timisoara inspre Resita. La kilometrul 19 a efectuat o manevra de depasire, a patruns pe contrasens si a intrat in contact cu un autotren inmatriculat in Macedonia. In urma accidentului a rezultat decesul conducatorului din autoturismul marca Mercedes si ranirea soferului de pe autotren. Facem cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs acest accident', a declarat subcomisarul Cosmin Blendea, de la Serviciul Rutier Timis.

×