x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Martor în dosarul Năstase, Mitrea vorbeşte despre speţa Severin

Martor în dosarul Năstase, Mitrea vorbeşte despre speţa Severin

de Violeta Fotache    |    22 Mar 2011   •   13:45
 Miron Mitrea a fost audiat astăzi ca martor în dosarul "Trofeul Calităţii”, în care este judecat fostul premier Adrian Năstase. Întrebat de jurnalişti, Miron Mitrea a făcut referiri la cazul europarlamentarului român Adrian Severin, colegul său autosuspendat din partid.

"Oamenii deştepţi fac greşeli prosteşti. Chiar dacă filmul este trunchiat, aşa cum susţine el, tot consider că a fost o greşeală prostească. Adrian Severin este într-o situaţie pe care eu o regret”, a declarat Miron Mitrea, potrivit Agerpres. "Acest scandal afectează în special imaginea Uniunii Europene (UE). Există oameni în toate ţările care nu cred în UE şi acum este momentul să spună că există corupţie şi la nivelul UE”, a mai spus Mitrea.

Miron Mitrea a ţinut totuşi să amintească un scandal mai vechi provocat tot de publicaţia "Sunday Times”. "Vă aduceţi aminte că atunci când a fost un scandal cu Dan Petrescu pe vremea când el juca în străinătate la Chealsea tot în Sunday Times a apărut informaţia că acesta ar avea o relaţie cu soţia unui poliţist şi s-a aflat că poliţistul era un actor”, a spus Miron Mitrea.

În opinia sa, în mod cert a existat un interes pentru pătarea imaginii lui Severin, dar că asta nu înseamnă că toţi adversarii săi politici s-au gândit sau au folosit această metodă, referindu-se la articolul din The Sunday Times. "Astea-s speculaţii”, a încheiat Mitrea.

 

×