x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (VIDEO) Mărturia unui muncitor român din Algeria: "Au început să-i împuște pe cei de la poartă, care păzeau complexul"

(VIDEO) Mărturia unui muncitor român din Algeria: "Au început să-i împuște pe cei de la poartă, care păzeau complexul"

19 Ian 2013   •   19:11
(VIDEO) Mărturia unui muncitor român din Algeria: "Au început să-i împuște pe cei de la poartă, care păzeau complexul"

Un român din Algeria, originar din Constanța, a povestit pentru un post de televiziune din țara africană calvarul prin care a trecut când complexul gazifer a fost capturat de teroriștii grupării afiliate la Al Qaida. Acesta a spuscă se afla afară când a văzut teroriștii venind, aceștia împușcând personalul însărcinat cu paza complexului. "Sunt din România, am trecut prin clipe grele. Eram în afara biroului și am văzut teroriștii venind. Au început să-i împuște pe cei de la poartă, care păzeau complexul. După aceea au intrat în clădire și au început să ia ostatici", a spus românul.

Muncitorul a continuat povestind că s-a baricadat într-un birou pentru a scăpa de teroriști, dar și că autoritățile au avut grijă de cei care au reușit să scape.

"Eu m-am baricadat împreună cu un alt coleg de-al meu din România într-un birou. Am încuiat ușa, am pus un pupitru în ușă pentru a ne baricada. Am primit apoi îngrijiri, au avut cu adevărat grijă de noi, pentru că eram deshidratați după ce am scăpat de teroriști. Autoritățile locale au făcut tot ce au putut, având în vedere că era o situație foarte dificilă și nu putea interveni abrupt", a încheiat românul.

 
Embed:

×