x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mărturii despre moartea lui Dan Condrea. Unul dintre martori: ”Prea multe minciuni!!”

Mărturii despre moartea lui Dan Condrea. Unul dintre martori: ”Prea multe minciuni!!”

de Antena 3    |    25 Mai 2016   •   11:20
Mărturii despre moartea lui Dan Condrea. Unul dintre martori: ”Prea multe minciuni!!”

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminică 22 mai, în urma unui grav accident de maşină pe un drum din judeţul Ilfov. Cei doi martori ai tragicului eveniment, o şoferiţă şi un biciclist, au fost audiați deja de anchetatori.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, femeia a dezvăluit că prima mașină de poliție sosită la locul accidentului nu a fost cea chemată prin serviciul de urgență 112, ci era vorba de un echipaj de poliție care a trecut întâmplător prin zonă.

Femeia, pe care o cheamă Gabriela Monica, a mai povestit că mașina în care se afla Dan Condrea a depășit-o, atunci remarcând faptul că șoferul vorbea la telefon, apoi a văzut mașina lovindu-se de copac.

Ea a scris si un mesaj, pe pagina sa de Facebook, în care vorbește despre minciunile care circulă în spațiul public cu privire la acest accident:

”Moartea lui Dan Condrea, prea multe minciuni!! Eu am fost femeia șofer care a ajuns la nici 2-3 minute la fața locului am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăți din autoturism pe șosea și mașina derapase de pe șosea. Am sunat la 112 și am căutat supraviețuitori împreună cu biciclistul dar când i-am arătat domnul a spus că nu se poate apropia că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism și l-am descoperit sub fiarele contorsionată cu fața în jos, dar nu mai respira”, a scris femeia.

”Mă oripilează și acum la această oră multele speculații care se fac dar și minciunile spune unei țări întregi. Acel om nu avea 150 la oră și l-am văzut cum a dispărut de pe carosabil!! Era tot timpul în contact vizual în fața mea, la 300-400 de metri. Gândiți-vă că am ajuns la 2-3 minute la locul cu pricina. Încă zburau piese pe carosabil și ieșea fum din mașină”, a mai scris femeia, într-un alt mesaj postat pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: dan condrea accident facebook hexi pharma