x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mărturii în premieră: Cum voia Nicu Ceauşescu să preia puterea în România VIDEO

Mărturii în premieră: Cum voia Nicu Ceauşescu să preia puterea în România VIDEO

15 Ian 2014   •   14:17
Mărturii în premieră: Cum voia Nicu Ceauşescu să preia puterea în România VIDEO

Chiar dacă au trecut peste două decenii de când Nicolae Ceauşescu nu mai este, poveştile despre familia conducătorului comunist nu mai contenesc. Una dintre gărzile de corp personale ale fostului preşedinte comunist face dezvăluiri în premieră despre viaţa membrilor familiei dictatorului.

Citeşte şi Dezvăluirile unui şofer din coloana oficială a lui Ceauşescu. Care a fost cel mai important pasager al său

Adjunctul Direcţiei de securitate şi gardă prezidenţială a lui Nicolae Ceauşescu, Colonelul în rezervă Adrian Eugen Cristea, cel care asigura paza familiei Ceaușescu 24 de ore din 24, a făcut dezvăluiri în premieră
la România TV despre familia fostului preşedinte comunist.

Adrian Eugen Cristea a făcut o serie de dezvăluiri despre felul în care fiul cel mic al dictatorului, Nicu Ceauşescu, plănuia să preia puterea.

Trimis la Sibiu pentru a se pregăti să devină secretar general al PCR şi, când avea să vină vremea, preşedinte al Republicii Socialiste România, mezinul familiei Ceauşescu a luat contact cu realităţile din viaţa poporului şi a început să creadă tot mai puţin în politica dusă la Bucureşti de Nicolae Ceauşescu, secondat de Elena Ceauşescu.

Citeşte şi Destinul lui Nicu Ceauşescu. În câteva zile a trecut de la prinţişor, la cerşetor VIDEO

Colonelul Cristea susține că numirea odraslei prezidenţiale ca prim-secretar la Sibiu, nu s-a dorit a fi un exil, aşa cum se zvonise la un moment dat, ci o treaptă intermediară spre titlul suprem - cel de
Secretar General al Partidului. Paradoxal, mezinul familiei Ceauşescu nu credea o iotă în comunismul propovăduit de părintele său.

Citeşte mai multe dezvăluiri despre cum Nicu Ceauşescu urma să preia puterea pe RomâniaTV.net.

×