x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Maşină lovită de tren la Arad, două persoane au murit. Traficul feroviar este blocat între Arad şi Brad

Maşină lovită de tren la Arad, două persoane au murit. Traficul feroviar este blocat între Arad şi Brad

08 Apr 2013   •   10:07
Maşină lovită de tren la Arad, două persoane au murit. Traficul feroviar este blocat între Arad şi Brad

Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, la trecerea peste calea ferată de lângă localitatea arădeană Mocrea, iar în urma impactului locomotiva a deraiat, traficul feroviar fiind blocat între Arad şi Brad.  Accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism Mercedes nu a oprit la trecerea peste calea ferată de pe drumul judeţean 792, de lângă localitatea Mocrea, şi a fost lovit în plin de un tren de persoane care circula dinspre Brad spre Arad, potrivit Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Arad.

În urma impactului, şoferul maşinii şi pasagerul din dreapta au decedat, autoturismul fiind târât aproximativ 200 de metri pe şine, iar locomotiva a deraiat. "Un bărbat de 30 de ani, din localitatea Ghioroc, în timp ce a condus un autoturism pe DJ 792, a ajuns la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, nu a oprit şi nu a acordat prioritate trenului personal care circula pe ruta Brad-Arad. În urma impactului a murit atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Ovidiu Liber. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: masina lovita tren arad