x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Maşina lui Miţă de la Bere Gratis a fost incendiată

Maşina lui Miţă de la Bere Gratis a fost incendiată

01 Aug 2011   •   11:01
Maşina lui Miţă de la Bere Gratis a fost incendiată

Masina solistului de la Bere Gratis, Mihai Georgescu, alias Mita, a fost incendiata, in aceasta dimineata, pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei. Un barbat care a revendicat fapta, motivand o datorie veche, a fost audiat de politistii Sectiei 5.

Un barbat a sunat la 112, in aceasta dimineata, in jurul orei 6:20, pentru a anunta ca o masina a fost incendiata in fata blocului sau, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Vecinii solistului au incercat sa stinga focul, insa nu au reusit, astfel ca au chemat pompierii.

Ulterior, un barbat a mers la un post de televiziune si a revendicat fapta, motivand o datorie mai veche pe care solistul de la Bere Gratis ar fi avut-o la el. Barbatul a fost ridicat de politisti, fiind cercetat pentru distrugere.

Mihai Georgescu: Sunt convins ca incendiatorul masinii mele va fi pedepsit de justitie

Solistul trupei Bere Gratis spune ca nu are nicio datorie fata de cel care i-a incendiat in aceasta dimineata autoturismul si este convins ca organele statului isi vor face datoria in acest caz.

"Nu ii sunt dator niciun leu acestui om. Acest individ a fost platit de mine personal pana la ultimul banut pentru lucrarea pe care a facut-o. Cu toate acestea, a continuat sa pretinda bani si sa ma ameninte", a declarat solistul Mihai Georgescu, potrivit Mediafax.

"Sunt convins ca politia si parchetul isi vor face datoria si incendiatorul va fi pedepsit. Gestul sau este nu doar un act de distrugere, ci si o amenintare grava la adresa familiei mele", a mai spus Mihai Georgescu.

×
Subiecte în articol: bere gratis mita de la bere gratis