x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mazăre, despre Nicuşor Constantinescu: O mare victorie a DNA cu un bolnav de cancer

Mazăre, despre Nicuşor Constantinescu: O mare victorie a DNA cu un bolnav de cancer

06 Noi 2014   •   10:54
Mazăre, despre Nicuşor Constantinescu: O mare victorie a DNA cu un bolnav de cancer

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că nu a vorbit cu preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, în perioada în care acesta s-a aflat în Turcia. Mazăre a afirmat că a aflat printr-un sms de la Nicuşor Constantinescu că va veni de bunăvoie în România și că 'DNA şi justiţia au înregistrat o mare victorie cu un bolnav de cancer pe care nu l-au lăsat să facă radioterapie'.

'Nu am vorbit (n.r. cu Constantinescu), doar cu avocatul. Mi-a zis ce v-a zis şi vouă, că cică revine astăzi în ţară. A repurtat o mare 'victorie' DNA şi justiţia românească cu un bolnav de cancer. Americanii au spus că trebuia să stea să se trateze, procurorii şi justiţia română au spus că nu contează', a declarat Radu Mazăre la sediul central al PSD.

Primarul Constanței a precizat că nu a discutat deloc cu Nicuşor Constantinescu.

'Nu, nu am vorbit. Ştiam că... dar eu v-am zis dintotdeauna că tremură carnea pe el să vină în România. A plecat să facă radioterapia în Turcia şi de acolo l-au adus aici, nu mai face radioterapie, sper că toată lumea e fericită. (...) Nu am vorbit cu el, tot ce ştiu e că nu a mai apucat să facă radioterapia respectivă. Şi ştiu ce ştiţi şi voi, că justiţia din Statele Unite a spus că e bolnav şi că trebuie să se trateze. Vine de bunăvoie, mi-a dat un mesaj şi mi-a spus că vine de bunăvoie. De fapt, numai în pielea lui să nu fii, un om bolnav de cancer, operat, acuzat în două dosare, într-unul că nu a plătit un telefon de 3.000 de lei şi în altul că nu a lăsat un control să se desfăşoare, şi să fi hingherit şi fugărit jumătate de an, în loc sa stai liniştit şi să te tratezi de boala pe care o ai', a mai spus Radu Mazăre.

×
Subiecte în articol: nicusor constantinescu radu mazare