x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Medici din Iasi terorizati de ''Fratelli Eva''

Medici din Iasi terorizati de ''Fratelli Eva''

de Dan Constantin    |    13 Iul 2015   •   12:04
 Medici din Iasi terorizati de ''Fratelli Eva''
Sursa foto: Cristian Adomniţei şi Lucian Eva (d) / viata-medicala.ro

Arestarea procurorului Emilian Eva scoate la iveala mizeria sistemului de represiune punct la punct de tandemul fratilor Eva in Iasi.

Directorul Spitalului de Neurochirurgie a terorizat medicii care i-au stat impotriva, declansand o operatiune de compromitere si de desfiintare profesionala agravata de actiuni ale procurorilor. Medicul Stefan Iencean si seful de sectie Poeata au intrat in confict cu managerul Eva care le-a ticluit sanctiuni administrative in cascada.

Asta in timp ce Comisia de Etica a Ministerului Educatiei a constat nereguli in lucrarea de doctorat a medicului Eva. Iencean a trebuit sa se lupte in instanta pentru a fi reintegrat in post dar Eva nu s-a potolit. Ancheta asupra unor tratamente care nu ar fi respect regulile de etica a dus la un scandal monstru in Iasi. Iencean a fost acum acuzat ca ar fi fost un medic criminal, care si-a ucis pacientii deveniti cobai. Procurorii , colegii lui Emilian Eva au trecut la treaba. Au fost dezhumate cadavrele unor fosti pacienti si dosarul a ramas in cercetare.

Eva, directorul spitalului, livra fratelui procuror cazuri pe care sa le rezolve, ''ca sa fie toata lumea multumita''. Asa a ajuns un medic, colectionar de tablouri, sa fie jumuluit de bani si de opere de arta de Emilian Eva,procurorul spagar.

Alta victima a tandemului infernal este doctorul Vasile Astarastoaie, Rector la Medicina si Sef al Colegiului Medicilor. Pentru ca nu a aparat teza de doctorat a numitului Eva de acuzatia de plagiat asupra lui Astarastoaie s-a abatut o furtuna de acuze, inclusiv de la ANI si DNA..

Fratelli Eva si- au construit un sistem de relatii in mass media locala care a fost folosita pentru denigrarea tintelor si plasarea subiectelor spre ziare centrale si posturi de televiziune.

Violenta aratata de medicul Eva impotriva echipei de reporteri de la Antena 3 , caracterul penal al amenintarilor cu moartea proferate cu martori, arata cat de periculos si fara stavila a lucrat aceasta fratie nociva. 

×
Subiecte în articol: lucian eva medici teroare