x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Medicii de la Spitalul Elias spun că starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore

Medicii de la Spitalul Elias spun că starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore

10 Sep 2019   •   15:08
Medicii de la Spitalul Elias spun că starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore

Noi detalii despre starea  lui Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu.

Spitalul Elias, unde acesta se află internat în urma accidentului, spune că starea acestuia s-a agravat în ultimele 12 ore, fiind nevoie de noi măsuri medicale pentru a îl menţine în viaţă.

Acesta a fost operat deja pentru că avea sânge în cavitatea toracică, o contuzie pulmonară severă, precum şi mai multe coaste fracturate. Medicii atrag atenţia că acesta nu a trecut de perioada critică. 

„Referitor la starea  pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale.
Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj SMURD, în data de 08 septembrie a.c., în jurul orelor 04:00, ca victimă a unui grav accident rutier.

Bilanțul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenției chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice: hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid și mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid și ileon distal, contuzie pulmonară bilaterală severă și fracturi costale bilaterale”, se arată într-un comunicat de presă.

Antena 3

×
Subiecte în articol: mario iorgulescu