x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MESAJ CODIFICAT postat pe FACEBOOK de judecătoarea IULIA MOTOC de la CURTEA CONSTITUŢIONALĂ

MESAJ CODIFICAT postat pe FACEBOOK de judecătoarea IULIA MOTOC de la CURTEA CONSTITUŢIONALĂ

10 Sep 2012   •   21:00
MESAJ CODIFICAT postat pe FACEBOOK de judecătoarea IULIA MOTOC de la CURTEA CONSTITUŢIONALĂ

Judecatoarea Iulia Motoc de la Curtea Constitutionala este o prezenta extrem de activa pe Facebook, postura reflectata si de catre presa. Ultimul mesaj postat de Iulia Motoc pe reteaua de socializare pare a fi codificat: "Sa nu uiti, Darie..". Judecatoarea nu da nicio lamurire despre ceea ce a vrut sa spuna prin celebra expresie a lui Zaharia Stancu.

Prietenii sai de pe Facebook comenteaza insa: "Probabil Darie e un personaj care simbolizeaza poporul, care e indemnat sa nu uite ce s-a intamplat vara asta. Asa interpretez eu, sau d-na judecator e prea eliptica si indemnul e adresat umai cunoscatorilor", "Sa nu uitam noi...prin ce-am trecut!", "Dumneavoastra sunteti un judecator la CCR, platit din bani publici, si ar trebui sa nu vorbiti codificat :) Totusi apreciem deschidere pe care o aveti fata public :)", "sa nu uiti Darie ca stapanul poate pune si botnita . fie si pentru cateva boabe de struguri, dar pentru interese mai mari.Si noua// multor Darii// chiar ne-a pus stapanul acum in2012 o altfel de botnita", "Darie nu va uita niciodata ca ai fost sluga lui Basescu!" etc.

Judecatoarea ne-a obisnuit cu interactivitatea si, la un moment dat, mai lanseaza un comentariu: "Si ceea ce ar fi trebuit sa nu uite Darie? Si care are ar putea fi paralelismul?"

×