x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesaj emoţionant. Iubitul tinerei de 20 de ani care a murit în timpul unui concert e devastat: "Nu te voi uita niciodată, buburuza mea scumpă"

Mesaj emoţionant. Iubitul tinerei de 20 de ani care a murit în timpul unui concert e devastat: "Nu te voi uita niciodată, buburuza mea scumpă"

01 Aug 2016   •   18:00
Mesaj emoţionant. Iubitul tinerei de 20 de ani care a murit în timpul unui concert e devastat: "Nu te voi uita niciodată, buburuza mea scumpă"

În timpul unui concert organizat la Buzău, când pe scenă se afla trupa Zdob şi Zdub, o tânără de 20 de ani a murit, în urma unui stop cardio-respirator.

Ana Maria Cucu se afla la respectivul concert alături de iubitul ei, David, iar la un moment dat a rămas fără aer şi s-a prăbuşit în braţele lui, scrie cancan.ro.

A fost dusă iemdiat la centrul de prim-ajutor, iar la 10 minute a sosit şi o ambulanţă, dar chiar dacă medicii au făcut mai multe manevre de resuscitare, pentru fată a fost prea târziu. Dacă iniţial au reuşit să o stabilizeze, în drum spre spital aceasta a intrat în stop cardio-respirator.

Citeşte şi TRAGEDIE la Buzău! O tânără de 20 de ani a murit în timpul unui concert

Tânăra suferea de mai multă vreme de o afecţiune pulmonară, fiind diagnosticată în trecut cu astm. De altfel, avea permanent cu ea un spray care să o ajute la respiraţie.

Ana Maria trecea printr-o perioadă tristă a existenţei sale, după ce şi-a pierdut tatăl, în urmă cu 6 luni, iar anul acesta picase BAC-ul pentru doar câteva sutimi.

Terminase Colegiul Naţional Pedagogic din Buzău, se pregătea intens pentru sesiunea din toamnă şi voia să intre la Facultatea de Psihologie. Ana Maria mai avea trei fraţi mai mari.

Acum, distrus de durere, cu ultimele puteri, iubitul fetei a făcut public un mesaj, pe pagina lui de Facebook, care i-a emoţionat pe toţi: "Dumnezeu să te odihnească în pace, buburuza mea scumpă. Sper că unde eşti acum zâmbeşti la fel de frumos şi des. Nu te voi uita niciodată”...

×