x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul familiei lui Chauncey pentru criminalii din Giurgiu: "Veţi plăti pentru ce aţi făcut!"

Mesajul familiei lui Chauncey pentru criminalii din Giurgiu: "Veţi plăti pentru ce aţi făcut!"

de Carmen Dragomir    |    18 Oct 2011   •   16:14

Americanii transmit un mesaj celor responsabili de moartea baschetbalistului Chauncey Hardy. Sportivul este inmormantat astazi in Connecticut.

Candele care strajuiesc fotografiile pline de viata ale lui Chauncey tremura in adierea serii, langa mesajele de dragoste adresate fiului, fratelui, prietenului care nu mai este. In curtea casei copilariei sale, impodobita de lumina lumanarilor, cei care l-au iubit s-au adunat pentru a cere dreptate si a-i asigura pe cei responsabili de moartea lui ca vor plati.

Modul discutabil in care medicii si oficialii locali au tratat cazul mortii sportivului Chauncey Hardy, legitimat la CSS Giurgiu, au creat frustrari familiei Hardy, scrie presa din Middletown.

Matusa baschetbalistului, Charlene Greene si fiica acesteia, verisoara lui Chauncey, Tawana Bourn, au organizat o reuniune in casa copilariei sportivului din Middletown, pentru a atrage atentia asupra nelamuririlor care planeaza in jurul mortii sale.
"Ne-am adunat pentru a transmite un mesaj clar persoanei sau persoanelor responsabile pentru acest act de violenta oribil, inuman, facut impotriva fiului nostru, fratelui nostru si prietenului nostru: Vom merge pana la capat si va asiguram ca veti plati pentru ce ati facut!", au transmis familia si prietenii lui Hardy romanilor responsabili de moartea acestuia.

Aproximativ o suta de persoane au luat parte la adunarea facuta in memoria lui Chaunce . Mama sportivului, Olamae Hardy, inca devastata de pierderea fiului ei, nu a luat parte la eveniment. "Am auzit ca este o singura persoana care a facut-o, am auzit ca e posibil sa fie mai multe, sau chiar o banda. Nu stim. Sunt prea multe scapari in felul in care politia si autoritatile locale au gestionat investigatiile. Prea multe povesti contradictorii despre ceea ce s-a intamplat", au spus apropiatii sportivului.

"Amintiri placute despre Chauncey Hardy sunt inca vii in memoria familiei si prietenilor din comunitatea din Connecticut, inca socata de disparitia naprasnica a eroului lor local", mai scrie presa de peste ocean.

Trupul neinsufletit al lui Chauncey a ajuns vineri acasa, in Middletown, Connecticut. Miercuri, dupa priveghiul de dimineata de la Cross Street AME Zion Church, vor avea loc si funeraliile, la ora 11, ora locala.

×