x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul Jandarmeriei înainte de mitingul diasporei: „Recomandarea noastră este aceea de a respecta legea și de a comunica deschis și transparent”

Mesajul Jandarmeriei înainte de mitingul diasporei: „Recomandarea noastră este aceea de a respecta legea și de a comunica deschis și transparent”

10 Aug 2019   •   11:55
Mesajul Jandarmeriei înainte de mitingul diasporei: „Recomandarea noastră este aceea de a respecta legea și de a comunica deschis și transparent”

Un protest de amploare este anunţat pentru sâmbătă în Piaţa Victoriei din Capitală, la un an de la manifestaţiile antiguvernamentale ale diasporei din 10 august, soldate cu intervenţia în forţă a jandarmilor. 

Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, le-a cerut manifestanților să respecte legea și să sesizeze neregulile întâmpinate.

„Recomandarea noastră este aceea de a respecta legea, de a comunica deschis, transparent și rapid orice aspect care ar putea duce la tulburarea ordinii publice. Este foarte importantă pentru noi comunicare și un prim pas către dialog a fost făcut de cei care au organizat protestul, pentru că au obținut toate autorizațiile necesare. Deci vorbim de manifestații care se desfășoară într-un cadru legal și la care avem obligația să asigurăm din punct de vedere legal toate condițiile ca să se desfășoare așa cum trebuie. Organizatorul, participanții vor avea o relație directă și elementele de dialog, niște patrule speciale și ne dorim ca acest dialog să fie unul deschis, transparent”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei

Antena3

×