x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul președintelui Iohannis pentru militarii români răniți în Afganistan: „Multă putere să treacă cu bine peste aceste momente critice”

Mesajul președintelui Iohannis pentru militarii români răniți în Afganistan: „Multă putere să treacă cu bine peste aceste momente critice”

13 Apr 2019   •   16:24
Mesajul președintelui Iohannis pentru militarii români răniți în Afganistan: „Multă putere să treacă cu bine peste aceste momente critice”

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj militarilor români răniți în Afganistan și familiilor acestora. 

„Gândurile mele se îndreaptă astăzi către militarii români răniți în timpul misiunii pe care o desfășoară în Afganistan. Le urez însănătoșire grabnică și multă putere să treacă cu bine peste aceste momente critice. De asemenea, familiilor militarilor noștri le transmit că sunt alături de ele și le asigur că cei dragi primesc cele mai bune îngrijiri medicale.

Militarii români dau dovadă întotdeauna de profesionalism, iar dedicarea cu care își desfășoară activitatea în teatrele de operații contribuie la menținerea păcii și securității internaționale”.

Patru militari români au fost răniți sâmbătă, în Provincia Kandahar din Afganistan. Coloana de vehicule blindate operată de Batalionului 300 Protecția Forței “Sfântul Andrei” în care se aflau militarii a fost atacată. 

Răniții se află acum la un spital din Kandahar și sunt în stare stabilă, a spus Oliver Anghel, purtător de cuvânt MApN.Antena 3

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis