x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Paște și Florii : Sănătate, speranță și grijă față de semeni

Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Paște și Florii : Sănătate, speranță și grijă față de semeni

11 Apr 2020   •   14:40
Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Paște și Florii : Sănătate, speranță și grijă față de semeni

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Paștelui Catolic și a Floriilor. El crede că românii vor ieşi întăriţi din această încercare, când mulți se află în izolare sau au persoane la care nu pot ajunge, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici le doresc să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranţă şi grijă faţă de semeni ! Chiar dacă aceste Sfinte Sărbători ne găsesc departe de cei pe care ni i-am dori alături, puterea credinţei noastre ne uneşte sufleteşte şi ne dă speranţa că, în curând, vom putea fi împreună din nou„, a spus președintele României.

Șeful statului a transmis și un mesaj pentru credincioșii care duminică sărbătoresc Floriile.

„Vreau să transmit cele mai călduroase urări şi credincioşilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi cultelor neoprotestante care celebrează în această duminică Floriile, sărbătoarea smereniei şi iubirii. Fie ca sărbătorile pascale să ne aducă tuturor alinare şi puterea de a trece cu bine peste orice provocări. Sunt convins că uniţi şi încrezători în viitor vom ieşi întăriţi din această grea încercare”, a mai spus președintele.

Acesta a încheiat mesajul său transmițând „Cristos a înviat” în limbile română, germană și maghiară.

Mediafax

×
Subiecte în articol: iohannis paste catolic florii