x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul transmis de Victor Ponta jurnaliştilor Antena3 după sentinţa în dosarul "Telepatia"

Mesajul transmis de Victor Ponta jurnaliştilor Antena3 după sentinţa în dosarul "Telepatia"

08 Aug 2014   •   16:32
Mesajul transmis de Victor Ponta jurnaliştilor Antena3 după sentinţa în dosarul "Telepatia"
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Victor Ponta a reacţionat în urma sentinţei Curţii de Apel Bucureşti în dosarul "Telepatia". Premierul i-a asigurat pe jurnaliştii Antena3 că va face tot ce-i stă în puteri pentru ca aceştia "să-şi poată desfăşura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei".

"Am luat act de decizia Curtii de Apel Bucuresti. Nu comentez sentinte in cauze penale, dar vreau sa asigur pe toata lumea ca, atat timp cat voi fi lider politic si cetatean al Romaniei, sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pentru ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei.

Sunt convins ca, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnati, o tara libera poate exista doar daca exista si o presa libera. Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte "Antena 3 va fi aici"!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

×